Ny sajt – komplexitet.se

Nu är det dags att ta nästa steg i vuxenutvecklingen! Aktiviteten på den här bloggen vad gäller vuxenutveckling flyttas nu över till den nystartade sajten komplexitet.se! Jag står bakom den också.

Där flyttar jag över det viktigaste av den kunskapsmassan som jag byggt upp här. Och jag strukturerar den bättre så att det blir mer överskådligt. Inget kommer dock att tas bort härifrån. Jag kommer kanske inte skriva riktigt lika mycket här, och förmodligen om lite andra saker som jag har på gång.

Man kan säga att komplexitet.se blir den professionella vuxenutvecklingsforskar-Kristians hemsida medan fication.se blir privata Kristians blogg. Följ mig gärna på båda ställena!

Den stora nyheten med komplexitet är att vi öppnar upp vårt värdesystemtest för alla att göra gratis!

Och fler tester ska läggas ut framöver!

Så följ mig på twitter @komplexitet, på facebook www.facebook.com/komplexitetse eller lägg till mig i rss-flödet så håller du dig ajour med vad som händer på forskningsfronten när det gäller personlig utveckling!

Väl mött!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.