Vuxenutvecklingskonferens i Lund i sommar!

Nu har Jenny hjälpt mig att uppgradera bloggen (synpunkter mottages med tacksamhet!) och varför inte fira det med ett tidigare utlovat tillkännagivande:

I sommar, närmare bestämt 24-25 juli, har jag bjudit in till en konferens i Lund. Den har flera syften, först en chans för alla Europeiska forskare och studenter att bekanta sig med varandra och visa upp sin forskning inom området. Vi ska också ha ett konstituerande möte i ESRAD. Slutligen är det ett bra tillfälle för oss att visa upp oss utåt och visa att forskningsfältet existerar och att den här typen av perspektiv kan tillämpas oavsett disciplin. Dag två kommer vi hålla en workshop i MHC med modellens grundare Michael Commons. Vi som anordnar konferensen/workshopen är jag, Sofia Kjellström från Jönköping, Eeva Kallio från Finland och Michael Commons från USA.

Konferensen riktar sig forskare och studenter inom forskningsfältet vuxenutveckling men också till forskare från andra discipliner som är nyfikna på vad ett utvecklingsperspektiv kan bidra med inom deras område. Vi kommer att hålla till i Pufendorfinstitutets lokaler i Classicum.

Planering pågår och fler detaljer följer, men boka redan nu in den 24-25 juli i Lund!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.