Kurs i Vuxenutveckling

Under våren 2012 ska vi ge ännu en kurs i Vuxenutveckling. Kursansvarig är Sofia Kjellström från Jönköpings hälsohögskola och kursen ges nätbaserat på distans. Kursen inleds med ett internat i januari i Jönköping. Formellt sista ansökningsdatum är 15 okt, men det går att efteranmäla sig (postformellt) till Sofia.

Nytt för i år är att den ges på grundnivå, dvs vem som helst kan söka kursen. Det går att rikta in sig på vad man finner intressant, tex ego-utveckling eller komplexitet.

Här är en flyer: att utvecklas som vuxen 2012.

Tillägg: här är kurspresentation och länk till kursplan.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kurs i Vuxenutveckling

  1. Joakim Grundh says:

    Så är det dålig uppslutning? Eller varför kommer kommentaren ut? Jag menar med det bara att säga att jag tror att just via distans det kan finnas en mängd människor som vill delta men som då behöver en lite mera “säljande” introduktion till vad det skulle vara fråga om… 😉

  2. admin says:

    Har lagt till länk till kursplan. Nej, kursen är utlagd sent bara. Det är först nu som kursplan osv är spikade.